Boka din safaritur idag!

OBS Biljetterna MÅSTE ha betalats och hämtats ut senast 15 minuter utsatt tid för bokad tur. Om du inte gör det kan biljetterna säljas till andra besökare om de finns på plats och vill åka safarituren. Var därför här i mycket god tid! Det finns mycket annat roligt att göra och se medan man väntar.

Läs igenom våra villkor, priser och annan bra information inför ditt besök hos oss.
När du trycker på knappen “Boka din safaritur” öppnas ett nytt fönster där du gör din bokning. Vi använder oss av en tjänst som det finländska företaget Vello A/S utvecklat. Läs även igenom deras villkor. Självklart följer både vi och dom GDPR.

Vuxna & ungdomar

Priset gäller från och med 12-års ålder
250 kr

Barn

Priset gäller för barn mellan 2 - 11 år,
barn som är 0 - 1 år följer med vuxen gratis.
130 kr
Safari på Samstorps Gård

Tips inför ditt besök

En heldag på Samstorps Gård. Det är endast safarituren som behöver förbokas!

Ät lunch eller fika på Samstorps Gård

Café och servering

Det går bra att fika eller äta lunch antingen före eller efter safarituren. Vi serverar lunch med egenproducerade produkter, hembakat fikabröd, glass, delikatessbricka mm. Vi har fullständiga rättigheter.

Träffa våra djur

Det är inte bara under safarituren du kan träffa djur på Samstorps Gård.

Du kan strosa runt och hälsa på kaniner, tuppar, hönor m.fl.

Gårdsbutik

"Den finaste gårdsbutik jag besökt, ett måste för alla som är i närheten att besöka!"
- Recension från våren 2019

I butiken hittar du mängder av delikatesser. Bland annat olika sorters kött (både fryst och färskt), ost, ägg, dryck, såser, rökta räkor, utbudet varierar lite efter säsong.

Minigolf

Utmana vänner och familj på minigolf. Banan invigdes i fjol och har ett skärdgårds- och djurtema.

Klarar du av att slå banrekordet?

Tänk på det här inför din safaritur

  • Var här i god tid, turen börjar på utsatt tid och vi kan inte vänta på försenade gäster. Var här åtminstone 20 minuter (läs reglerna) innan din bokade tid.
  • Handsprit före och efter turen, handsprit finns på plats hos oss.
  • Ingen egen matsäck inne på gårdsområdet är tillåtet.
  • Husdjur är välkomna att följa med till gården, dock får dom inte följa med på safarituren.
  • Dryck / mat / mutor till spädbarn är tillåtet under turen. Varje safaritur är en timme eller något längre och det går inte att hoppa av under turen. Så för att hålla ditt barn på bra humör rekommenderar vi att du tar med lämplig förtäring.
  • Ett besök på toaletten innan turen är klokt, både för stora och små.
  • Kläder efter väder! Anpassa din klädsel efter rådande väder. Vagnarna har tak som ger viss skugga och skyddar relativt bra mot regn. Men i och med att vagnarna är så pass öppna skyddar dom inte mot kyla, värme eller blåst.
  • Är ni ett större sällskap (runt 15 personer eller fler), ring oss för att boka. 

Villkor: Bokningar går att avboka fram till 12 timmar innan utsatt tid för den tur du har bokat, därefter är en bokning bindande. Eventuell avbokning kan du själv göra via vårt bokningssystem.

Biljetterna måste ha betalats och hämtats ut på Samstorps Gård senast 15 minuter innan bokad tid. Om så inte sker har Samstorps Gård rätt att sälja dessa biljetter till ev. väntande besökare som är på plats. Det är då inte säkert att ni får plats på aktuell tur. Vi kommer självklart göra det vi kan, men vi kan inte garantera något.

Bokningssystemet vi använder levereras av ett finskt bolag, https://www.vello.fi/

Samstorps Gård följer GDPR och delar inte med sig av dina uppgifter till tredje part. Dock lagras de uppgifter du anger i samband med en bokning hos Vello Solutions OY.

Boka din safaritur redan idag!

Bokning sker hos vår leverantör Vello. När du trycker på knappen öppnas ett nytt fönster där du kan se inplanerade turer, om det finns lediga platser och boka din safaritur själv.